28 oct 2007

CARTA DE RESPOSTA A LA VEU DE LA SEGARRA:

Aquest divendres dia 6 de juliol es va publicar a la veu de la Segarra la nostra resposta a la carta del Figuerola. La desposta la vam enviar perquè es publiques la setmana passada, però no van tenir temps de passar-la i ho van deixar per aquest divendres. Val a dir que aquesta carta ha sofert diverses evolucions. Aquesta es la primera versió de la nostra desposta:



Si heu llegit la veu de la Segarra del dia 15 de juny, segur que no us haurà passat per alt una carta que amb tanta amabilitat ens va dedicar el gran i noble senyor Figuerola, amb tota la bona voluntat. Al seu article, el senyor Figuerola ens acusa d'una cosa que no hem fet i, a mes a mes, es burla de nosaltres amb ironies i indirectes que, clar està, no creiem que se li hagin acudit a ell solet, i si ho ha fet, sincerament, senyor Figuerola, deixi que li digui que abans de opinar presti una miqueta més d'atenció al seu voltant, dons va posar la pota fins dalt de tot amb el seu article.

Bé, pels qui no hagin llegit l'article els en faré un resum. Segur que tots heu pogut veure per tot Cervera uns adhesius blancs i negres amb el seguen text: Advertència!; PxC partit feixista; Advertència!

Dons bé, per tots els que les heu vist, segur que també us heu fixat amb una petita firma que hi ha a la part inferior dreta de l'adhesiu, on hi diu clarament: "Kolektivo en las kalles".

Senyor Figuerola, deixi'm dir-li que aquesta bona gent que va omplir Cervera de veritats en forma d'adhesiu, no som nosaltres, son, tal i com diu el nom,"Kolektivo en las kalles", uns companys antifeixistes que estic segur que faran molt de bé en la nostra lluita contra això, el feixisme. Encara que vostè no els conegui o no sàpiga llegir prou bé com per reconèixer que aquells adhesius no són nostres, crec que abans de donar per suposat una cosa així i a sobre publicar-la a una revista tant apreciada com n'és "La veu de la Segarra", i no només firmar-la amb el seu nom, si no també posant clar el seu càrrec a PxC (cosa que fa pensa clarament que aquell text era recolzat per PxC), hauria d'assegurar millor les coses, si no, com a mínim, firmi com ho fa la gent normal, posant el seu nom, no també el seu ofici i involucrant així a tot el partit.

En quant al seu tan afalagador comentari sobre el Sr Juli Lago, sàpiga que precisament ara ja no posem adhesius a les senyals de tràfic perquè esquerra ens ho va recomanar així, i que, a més a més, nosaltres ens acaben d'instaurar a Cervera fa molt poc, i de moment no hem fet res per ordre d'esquerra, tot aquest odi que diu que volta per Cervera deu ser de la pobra gent que els hi fa por anar a resar i a practicar la religió en la que creuen perquè no els cremin vius dins de la mesquita per culpa de uns suposats "efectes del alcohol".

Miri, nosaltres en cap moment havíem pensat en falta al respecte a cap partit polític, per més inhumà i feixista que fos, potsè si se'ns hagués acudit a nosaltres lo dels adhesius ho haguérem fet, però mai enviar una carta tant faltada de respecte com la que està llegint en aquest moment. Tot i això tampoc crèiem que algú pogués arribar a ser tant insolent sense ni tant sol assegurar-se que deia veritats comprovades, perquè li recordo que a la seva carta no deia en cap moment la frase "crec que&", tot el que deie ho donava per suposat.

Felicitats, ha participat al nostre concurs i ha guanyat moltes crítiques de la ciutadania i enemics nous!




Aquesta versió fou escrita pel secretari d'organització de la nostra secció local. Però era massa bèstia i la resta de militants de Jerc-Cervera li vam abaixar una mica els fums. De manera que la carta quedava Així:




Si heu llegit la veu de la Segarra del dia 15 de juny, segur que no us haurà passat per alt una carta que amb tanta amabilitat ens va dedicar el gran i noble senyor Figuerola, amb tota la bona voluntat. Al seu article, el senyor Figuerola ens acusa d'una cosa que no hem fet i, a mes a mes, es burla de nosaltres amb ironies i indirectes que, clar està, no creiem que se li hagin acudit a ell sol, i si ho ha fet, sincerament, senyor Figuerola, deixi que li digui que abans de opinar presti una mica més d'atenció al seu voltant, dons va posar la pota fins dalt de tot amb el seu article.

Bé, pels qui no hagin llegit l'article els en faré un resum. Segur que tots heu pogut veure per tot Cervera uns adhesius blancs i negres amb el seguen text: Advertència!; PxC partit feixista; Advertència!

Dons bé, per tots els que les heu vist, segur que també us heu fixat amb una petita firma que hi ha a la part inferior dreta de l'adhesiu, on hi diu clarament: "Kolektivo en las kalles".

Senyor Figuerola, deixi'm dir-li que aquesta bona gent que va omplir Cervera de veritats, en forma d'adhesiu, no som nosaltres. Son, tal i com diu el nom, "Kolektivo en las kalles", uns antifeixistes que estic segur que faran molt de bé en la nostra lluita contra això, el feixisme. Encara que vostè no els conegui o no sàpiga llegir prou bé com per reconèixer que aquells adhesius no són nostres. Crec que abans de donar per suposat una cosa així i a sobre publicar-la a una revista local com n'és "La veu de la Segarra", i no només firmar-la amb el seu nom, si no també posant clar el seu càrrec a PxC (donant a entendre que aquell text era recolzat per PxC), hauria d'assegurar millor les coses.

Sàpiga que precisament ara ja no posem adhesius a les senyals de tràfic perquè esquerra ens ho va recomanar així, i que, a més a més, nosaltres ens acaben d'instaurar a Cervera fa molt poc, i de moment no hem fet res per ordre d'esquerra, tot i així demanem disculpes pels possibles danys causats.

Miri, nosaltres en cap moment havíem pensat en falta al respecte a cap partit polític, per més inhumà i feixista que fos, però vostè ens ha faltat el respecte a nosaltres amb mentides i per això escrivim aquesta carta . Tot i això tampoc crèiem que algú pogués arribar a ser tant insolent sense ni tant sol assegurar-se que deia veritats comprovades, perquè li recordo que a la seva carta no deia en cap moment "crec que&","penso que &"etc. Tot el que deia ho donava per suposat.

I per acabar : Felicitats, ha guanyat moltes crítiques de la ciutadania i enemics nous!




Com heu pogut comprovar una de les diferències més grans entre les dos cartes es que a la segona s'ha eliminat el paràgraf on parlàvem de les dos mesquites cremades (per qui no ho sàpiga es tracta de que fa uns anys el Sr Mateu Figuerola va cremar dos mesquites i la multa va ser de 6.000 i pico d'¬, però el seu advocat ho va aconseguir rebaixar a 25!). Això és per què vam creure que eren problemes personals i que no tenien res a veure amb el partit.

Aquesta carta, però, encara era massa llarga i es podia millorar una mica, ja que putse es massa fluixa aquesta vegada. Per això la vam enviar a un company de JERC a Lleida i ens va donar un cop de mà creant aquesta altra carta:




Si heu llegit la veu de la Segarra del dia 15 de juny, segur que no us haurà passat per alt una carta que amb tanta amabilitat ens va dedicar l'incomparable senyor Figuerola. Al seu article, acusa les JERC-Cervera d'una cosa que no hem fet i, a més a més, es burla de nosaltres amb ironies i indirectes que, està clar, no creiem que se li hagin acudit a ell sol.

Senyor Figuerola, deixi que li digui que abans d'opinar pari una mica més d'atenció al seu voltant, doncs va posar la pota fins dalt de tot amb el seu article.

Bé, aquí va un resum pels que no van poder llegir aquell malaurat article. Segur que tots heu pogut veure per tot Cervera uns adhesius blancs i negres amb el seguen text: Advertència!; PxC partit feixista; Advertència!

L'adhesiu va signat a la part inferior dreta amb el nom: "Kolektivo en las kalles".

Senyor Figuerola, deixi'm dir-li que aquesta bona gent que va omplir Cervera de veritats en forma d'adhesiu, no som nosaltres. Són el "Kolektivo en las kalles", uns antifeixistes que estic segur que faran molt de bé en la nostra lluita contra el feixisme.

Això demostra doncs que vostè o no sap llegir prou be o directament ha tergiversat la realitat, publicant mentides a una revista local com és "La veu de la Segarra". Així és doncs com és el cap de llista de PxC.

Aquí ERC no ha fet servir les seves joventuts per a res. Tots i cadascun dels adhesius de les JERC, els hem penjat nosaltres, les JERC. I ho diem amb tota la tranquil·litat del món. Només faltaria que ens haguéssim d'amagar de res, i menys per por a una colla de feixistes.

Miri, nosaltres en cap moment havíem pensat en falta al respecte a cap partit polític, per més inhumà i feixista que fos, però vostè ens ha faltat el respecte a nosaltres amb mentides i per això escrivim aquesta carta.

I per acabar : Felicitats, ha guanyat moltes crítiques de la ciutadania i enemics nous!




Després un company d'aquí Cervera ens va recomanar passar-ho al plural i ens va canviar alguna frase fent la carta un altre cop més fluixa, però nosaltres preferíem la versió violenta i d'ell només ens vam quedar la versió en plural i alguna frase que ens va semblar interessant.

El resultat i la carta que hi ha publicada a la veu de la Segarra es aquest:




Si heu llegit La Veu de la Segarra del dia 15 de juny, segur que no us haurà passat per alt una carta què amb tanta amabilitat ens va dedicar l'incomparable senyor Mateu Figuerola. Al seu article, acusa les JERC-Cervera d'una cosa que no hem fet i, a més, es burla de nosaltres amb ironies i indirectes que, està clar, no creiem que se li hagin acudit a ell sol.

Senyor Figuerola, deixi que li diguem que abans d'opinar pari una mica més d'atenció al seu voltant ja què amb el seu article ha posat la pota fins el fons.

Bé, aquí us exposem un resum pels qui no vau poder llegir aquell malaurat article. Segur que al llarg d'aquesta campanya electoral heu pogut veure per tot Cervera uns adhesius blancs i negres amb el següent text: Advertència!; PxC partit feixista; Advertència!

L'adhesiu va signat a la part inferior dreta amb el nom: "Kolektivo en las kalles".

Senyor Figuerola, deixi que li diguem que aquesta bona gent que va omplir Cervera de veritats en forma d'adhesiu, no som nosaltres. Són el grup "Kolektivo en las kalles", uns antifeixistes que estic segur que faran molt de bé en la nostra lluita contra el feixisme.

Això demostra doncs que vostè o no sap llegir prou be o directament ha tergiversat la realitat, publicant mentides a una revista local com és "La veu de la Segarra". Així és doncs com és el cap de llista de PxC.

Aquí la esquerra independentista no ha fet servir les seves joventuts per a res. Tots i cadascun dels adhesius de les JERC, els hem penjat nosaltres i ho diem amb tota tranquil·litat del món, Només faltaria que ens haguéssim d'amagar de res, i menys per por a una colla de feixistes.

Miri, nosaltres en cap moment havíem pensat posicionar-nos sobre cap partit polític, per més inhumà i feixista que fos, però vostè ens ha faltat el respecte a nosaltres amb mentides i suposicions. És per això que escrivim aquesta carta.

I per acabar : Felicitats, ha guanyat moltes crítiques de la ciutadania i enemics nous!




Secretari d'organització

secció local de JERC

a Cervera

No hay comentarios: