28 oct 2007

CARTA A LA VEU DE LA SEGARRA DEL GUANYADOR DE LA MEDALLA D'OR EN LA CATEGORÍA DE CREMAR MESQUITES:

El dia 15 de Juny de 2007, es va publicar a la revista local "la veu de la Segarra" un escrit fet pel primer a les llistes de PxC, el gran i honorable Sr Mateu Figuerola (xD), on es queixava d'uns adhesius (que van ser posats per tot Cervera) que el posaven en evidència i ens acusava sense cap proba de haver estat nosaltres. És més, els adhesius fins i tot estaven firmades per el grup "kolektivo en las kalles".

Bé, aquí el teniu per que pugueu veure fins a quin punt va posar la pota xD:



Gent que durant la campanya enganxava cartells de les JERC a Cervera, aquests últims dies s'ha dedicat a embrutar el mobiliari urbà (que es paga amb els impostor de la ciutadania) amb adhesius amb ofenses i mentides cap a la Plataforma per Catalunya. Aquests adhesius aparentment són anònims ja que els hi ha faltat valor per signar-los. Però que curiós, compartien espai amb els adhesius que sí signaren les JERC.

El Sr. Lago té un mal perdre. S'omple la boca de convivència i desprès sembla l'odi, un odi que el fa sembrar pels cadells del seu partit. En canvi Plataforma per Catalunya li està donant una lliçó de serenor i convivència.

Pel bé de la Segarra tenim clar que cal un nou estil de govern al Consell Comarcal.

Mateu Figuerola i Niubó
Portaveu de PxC a Cervera



(Hem suprimit una bona part de l'article on no parlava de nosaltres.)

Bé, com és de suposar nosaltres no ens hem quedat de braços creuats i l'hem contestat. Podreu Llegir la nostra resposta a la revista el divendres dia 29/06/07. També publicarem la resposta a aquest bloc un cop hagi sortit publicat.





Secretari d'organització

secció local de JERC

a Cervera

No hay comentarios: