28 oct 2007

Eleccions Municipals 2007 a Cervera

Enguany, les JERC estem molt decebuts amb els resultats de les eleccions municipals del dia 22 a Cervera. Hem descobert de quina pasta està feta la població cerverina, som un poble racista, on la gent no hi té cabuda només pel fet de no haver nascut aquí.

Al final els pactes ens han donat millor futur, un govern socialista pels pròxims quatre anys es molt millor sortida que un govern racista i inhumà, i una mica millor que un convergent, ja que tots hem pogut comprovar la incompetència del nostre ex alcalde en alguns àmbits (val a dir que no en tots) com per exemple el manteniment dels nostres carrers.

Però tot i els millors resultats dels pactes pre-electorals, no podem oblidar els resultats de les votacions. Des d'aquí volem llençar una crida a tot Cervera per que això no torni a passar. El fet de tenir una cultura diferent, o un nas més xato o més sortit, o tenir un pigment diferent adaptat a les condicions solars i climàtiques del país natal seu o dels pares, no es cap símptoma de una malaltia contagiosa greu ni de una inferioritat física ni mental, tots tenen dret a poder resar als seus ideals mítics amb tranquil·litat i sense trobar-se que l'endemà hi ha dos mesquites cremades o una multitud fotent-los-hi cops de peu al cul per que marxin d'un país les fronteres del qual ni tan sols són naturals.


Secretari d'organització

secció local de JERC

a Cervera


No hay comentarios: