28 oct 2007

VÍDEO EDITAT PER “KOL•LECTIU EN LAS KALLES”:

Els Nostres companys antifeixistes “Kol·lectiu en las Kalles” ens han permès de penjar aquí un vídeo fet per un d’ells.

“kol·lectiu en las kalles” són un grup antifeixista que no fa gaires anys que estan aquí a Cervera. El grup el formen un conjunt de gent antifeixista, i encara que JERC tenim poc a veure amb els seus ideals, tots dos compartim la mateixa repulsa envers al feixisme. Un bon exemple d’aquest ideal són els adhesius que van posar fa poc i que tanta polèmica han portat a Cervera on acusaven a PxC de feixistes.

Bé, feta la presentació per qui no els coneguin, aquí us deixo el vídeo, espero que us agradi, està molt ben fet i no dura gaire, a més no podria dir més veritats.




Al vídeo hi surt un text que no es pot llegir perquè és massa petit. El text és un article que explica que el Sr. Mateu Figuerola va cremar una mesquita després d'escriure frases racistes a la porta, i poc després va repetir-ho en una carnisseria islàmica. Tot i que tenia més de sis mil euros de multa, se'n va lliurar pagant només 25 gràcies al seu advocat. Ell va reconèixer els fets i ho va justificar dient que estava sota d’influència de l’alcohol.





Secretari d'organització
secció loocal de JERC
a Cervera.

No hay comentarios: