23 dic. 2007

CONGRÉS REGIONAL DE PONENT

La Federac de Ponent de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya hem renovat l'executiva regional en el congrés ordinari celebrat a les Borges Blanques el dia 15 de desembre. D'aquesta manera, el fins ara portaveu regional, Andreu Sánchez, ha deixat el càrrec que a partir d'ara ocuparà Marta Vilalta. La resta de membres de la nova executiva regional escollida per la militància són David Folguera com a secretari d'Organització, Jordi Castells, secretari de Finances, Josep Espasa, com a secretari de Formació i Sílvia Estany que ocuparà la secretaria de Medi Ambient.

Així mateix, en el congrés també es va debatre i aprovar la ponència "Ara és demà. Caminem cap a la Llibertat" que descriu les principals línies estratègiques a seguir de cara als propers dos anys, les quals es basen en la consolidació territorial de l'organització a través del contacte directe amb els joves, i també en el foment de la participació juvenil dins la vida política i la creació de pontets d'unió entre les JERC i les associacions culturals o entitats amb uns principis lligats a l'independentisme i el socialisme.

La nova portaveu va explicar "que és un orgull rebre el suport de la militància i convertir-se en la portaveu de la regional" i en aquest sentit va expressar les ganes de retornar aquesta confiança a base de "treballar per tal que Ponent sigui la punta de llança de la mobilització del jovent dels Països Catalans":

Les JERC-Cervera vam donar el nostre vot favorable a tota la nova executiva regional, i els donem tot el nostre suport. Estem convençuts que aquest equip serà capaç de suportar tot el pes que cau sobre ells i seran capaços de millorar les JERC ponent i, amb això, l’esperança de molts catalans i catalanes que creuen amb nosaltres i amb els nostres objectius.Secretari d'organització

secció local de JERC

a Cervera

2 comentarios:

Marta. dijo...

Gràcies als companys de Cervera pel vostre suport! Però cal tenir present una cosa: l'important no som els que vam sortir escollits al darrer congrés, sinó totes i cadascuna de les persones que formem les JERC i treballem per un mateix objectiu i ideal.
Així que, molts ànims a vosaltres perquè feu de Cervera una ciutat cada cop més lliure!

Blog Riffenyo-cargolí dijo...

Hola,
les Jerc Sant Just-Esplugues em creat un bloc
Salut