23 dic. 2007

PARTICIPACIÓ A LA MANIFESTACIÓ PER DIR PROU!

Les JERC-Ponent en bloc ens vam desplaçar el passat dissabte 1 de desembre a Barcelona per sumar-nos a la manifestació organitzada per la Plataforma pel Dret de Decidir, acte al qual les JERC-Cervera no podíem faltar de cap manera.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya vam voler deixar clar que el jovent també diem Prou! i que l'única solució possible a tot el caos existent al nostre país és la independència per tal que d'una vegada per totes els i les catalanes puguem decidir el nostre futur, puguem gestionar els nostres impostos i no visquem més sota les ordres d'un estat que ens margina, ens roba i ni tan sols fa cas del clam que el poble català va fer a la manifestació.

En aquest sentit, les JERC seguirem treballant tan des del carrer, com des de les institucions per tal d'aconseguir els nostres objectius, com són la independència i la justícia social.

Les JERC-Cervera farem tot el que es trobi en les nostres mans per tal de fer veure a la gent que ens envolta, a tots els cerverins i cerverines, que la nostra nació no tan sols té dret a la independència, no tan sols la vol, sinó que, a mes, la necessita. Combatrem i treballarem dia rere dia i nit rere nit sense descans per obrir els ulls als ciutadans d’aquesta petita ciutat i per eliminar també qualsevol tipus de discriminació, racisme i xenofòbia que es pugui trobar als carrers d’aquesta.


Secretari d'organització

secció local de JERC

a Cervera


No hay comentarios: