28 oct 2007

Presentació:

Nosaltres som els qui portem la secció local de JERC a Cervera (Jovent d'Esquerra Republicana de Catalunya), secció que vam obrir del no res el dia 22/05/07 i fem tot el que podem per tirar-la endavant i creixer. Hem habilitat aquest espai per informar al poble cerverí de totes les noticies que considerem importants políticament que passin aquí a Cervera, a més de totes les accions que duem a terme el jovent independentista cerverí tan a la nostra comarca com a fora. També informarem d'actes importants que dugui a terme JERC a gran escala.

Si voleu més informació sobre qui som la organització juvenil JERC, visiteu les següents webs:

JERC

JERC PONENT


També hem habilitat un correu electrònic per JERC Cervera on podeu contactar amb nosaltres sempre que ho necessiteu:

jerc_cervera@hotmail.com


A continuació us farem una explicació de com funciona el bloc:

A la pagina principal (es a dir, la que sobre just al carregar la pàgina) us sortiran tots els escrits que fem fins a un màxim dels 7 últims, si voleu veure els que s'han anat eliminant haureu de buscar-los a l'arxiu, que el teniu a la part esquerra inferior de la pantalla, just a sota de l'estelada inferior.

A sota de cada escrit hi ha un apartat per deixar comentaris.

Si ens voleu demanar informació, o que pengem algun document, o el que sigui, envieu-nos un correu a jerc_cervera@hotmail.com o agregueu-nos i parlarem.

salut i independència!!!



Secretari d'organització

de la secció local de JERC

a Cervera.

No hay comentarios: